Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

16 octombrie 2008

Zodiile si nevoia de celalalt

Mai avem cateva zile de petrecut in zodia balantei, cea care nu prea concepe singuratatea si care nu lucreaza singura si nici nu traieste singura, de aceea ne-am gandit sa vorbim azi despre nevoia aceea pe care o avem de la nastere si care se numeste NEVOIA DE CELALALT, cea care ne impinge sa ne cautam prezenta unii altora, sa ne simtim bine alaturi de un alt om, si sa ne simtim fara rost cand impartim totul doar la cifra unu. Fiecare zodie are felul ei de a se raporta la ceilalti si de a manifesta nevoia de celalalt. Unii relationeaza mai usor inca de la inceput, altii au nevoie de timp si dovezi de afectiune si pretuire pentru a putea sa se deschida. Contrar teoriei nu exista om care sa nu aiba nevoie de prezenta unui alt om, dar exista oameni care nu pot exprima asta.

BERBEC

Daca pornim de la premiza ca berbecul este copilul vesnic vom intelege de ce nativii au mare nevoie de ceilalti, de cuvintele, de indemnurile, de aprecierile celor din jur. Berbecul intra relativ usor in relatii. Marte il face adeseori nerabdator si copilaros in felul in care se raporteaza la ceilalti. Nu ii prea place sa fie singur, dar ii place sa fie primul. Initiaza si conduce orice actiune cu draga inima, cu conditia sa stie ca nu este singur si ca ceilalti il urmeaza. De fapt multe le face de dragul altora, ca si copilul care vrea sa isi multumeasca parintii si care pentru asta face tot ce poate. Berbecul poate sa isi doreasca si singuratea dar pentru putin timp, in schimb nu ii place sa fie singur, daca nu alege asta. Are multi oameni in preajma cu care interactioneaza uneori destul de lipsit de tact si repezit. Faptul ca este atat de plin de energie il face sa fie destul de greu de indurat, de aceea se inconjoara de oameni care sa ii impartaseasca entuziasmul pentru contactul fizic, miscare, sport, activitati care sa solicite calitatile fizice. Nu incercati sa tineti un berbec cu forta langa voi caci asta il va indeparta. Daca vreti sa ii intrati in cercul de prieteni, faceti cu el ceva concret, mergeti la munte, faceti sport si asta va va apropia mai mult decat orice.


Alte zodii, AICI.

Sigur, articolul asta nu prea isi are locul pe aici pe blog. Dar m`am regasit in descrierea asta destul de bine. Chiar mi se potriveste, desi nu cred foarte mult in tot ce inseamna horoscop.

4 comentarii:

Unknown spunea...

multumim de incredere...te mai asteptam pe blog si la emisiunea astromagia in fiecare luni de la 22, doar la www.radiolynx.ro

FunInTheSun spunea...

multumesc si eu :)

┬he°lici spunea...

ma regasesc in toatalitate in balanta:)

FunInTheSun spunea...

sedere placuta acolo in balanta :)