Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

5 iulie 2008

Costinesti: un mort si un ranit grav dupa ce doua ski-jet-uri s-au ciocnit" Doi băieţi se aflau pe una dintre ambarcaţiuni. Ar fi pierdut controlul şi ar fi izbit-o pe cealaltă, ocupată de două fete.

Unul dintre tineri - în vârstă de 22 de ani, potrivit unor surse, 24 potrivit altora - a murit pe loc. Se pare că s-a lovit cu capul de ambarcaţiune, în urma impactului. Celălalt băiat ar fi căzut sau ar fi sărit în apă. Este în stare gravă, la spitalul din Constanţa. Medicii spun că a suferit leziuni la cap şi la coloană.
Fetele n-au păţit nimic.
Deocamdată nu se ştie cu exactitate cum s-a produs accidentul. Cert e că ski-jet-urile se îndreptau spre mal şi mai aveau cam 10-15 metri de parcurs din culoarul special amenajat.
Cazul este anchetat atât de poliţie, cât şi de Căpitania Portului Mangalia.
"

Sursa
: PRO TV
____________________________________________________________

Uite domne ca nici pe mare nu mai avem loc , e asa mica incat intram cu ski`jet`urile unii in altii . Sau era marea in reparatii si se circula pe un singur sens ?!

4 comentarii:

Theolici spunea...

la naiba,park sntem pe centura bucurestiului :| oricum,interesanta parerea ta:))

FunInTheSun spunea...

la naiba ! :D

ralu08 spunea...

nam vzt faza,doar am auzito...dar eu in ziua aia chiar eram la o terasa in costinesti...si noaptea pe la vro 10 am fct baie in marea de la costinesti:X:X:x...[a fost fantastic]:X:x...

FunInTheSun spunea...

:> sa pui berea la rece :) duamne , cat pot sa ma oftici ca stai tot timpul la mare :(