Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

22 noiembrie 2008

Bucurii intr`o mare de bitzi

www.suntinstaresafacmaimultecompromisuri.ro

Chiar daca voua nu va apare site`ul asta, eu am incercat prin multe refreshuri sa ajung pe el. Si continui sa cred ca in viata noastra este necesara o tasta F5. Daca cer Esc sau Backspace cred ca devin prea pretentios. Macar un Refresh mic mic mic de tot. :)

Cum spuneam, suntinstaresafacmaimultecompromisuri.ro, o inimioara de domeniu, gazduire pentru 2 persoane, iar viteza masurata in batai inima/ secunda. Exact ce cautam! :)

Ah, iar le`a picat netu`! Modem sigur, rapid si de inchiriat! Primu` venit, primu` servit! ( ca tot am vazut reclama de la Zapp acum si sunt tare nedumerit ). Daca poate cineva sa`mi explice de ce fraierul ala isi scoate modemul de la al sau calculator, adica renunta la net si il ofera la altcineva? :-?? Inca un mister pe care trebuie sa`l deslusesc. Asa, viata mea se complica si mai mult cu aceasta problema :))

Maine, daca ma trezesc pana la pranz va povestesc si cum mai arata Bucurestiul, caci Domnu` Goe a fost azi in capitala ( "ca sa nu mai ramaie repetent si anu acesta" ). ;))

Si pentru ca tot am vazut azi primii fulgisori de nea, desi erau cam urati pentru ca nu faceau parte din categoria celor care se topesc pe nasucuri, luati si cititi aici :) Mie mi`a placut muuult!

2 comentarii:

┬he°lici spunea...

goeeeeeeeeeeeeeeeee

FunInTheSun spunea...

mamitzoo, tu esti?