Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

14 noiembrie 2008

Forever young

Trebuia sa ajunga si pe la mine si s`a intamplat destul de repede pe traseul Tudor Chirila- Dan Fintescu- Razvan Bigiu- Puc ( adica surioara ) :) Trebuie sa spun 3 momente din viata pe care as vrea sa le retraiesc. Pai... m`am gandit la...:

1. Primii fluturi din stomac si primul sarut. Chiar au fost momente speciale, in locuri speciale si... cu o persoana speciala!

2. Prima intalnire cu marea. Ii tineam strans de mana pe mami si tati. Eram foarte foarte mic ( un pici de gradinita ), dar m`au lovit niste sentimente puternice- cam aceleasi de la punctul precedent. Primul rasarit ( splendid de altfel ), plimbarile pe faleza, acvariul si moscheea din Constanta ( credeam ca nu se mai termina treptele ) nu o sa le uit niciodata. De asemenea prima evadare la mare, de data aceasta cu prietenii. Am trait cel mai puternic moment de libertate! S`a intamplat acum 3 ani.

3. Momentele cand credeam cu tarie in Mos Craciun, nerabdarea teribila din fiecare seara de 24 decembrie, scrisorile catre mosul.

Leapsa asta m`a pus serios pe ganduri. Chiar vreau sa retraiesc multe particele din viata ( uneori sa le fac chiar mai frumoase decat au fost ). Alte repere ar fi: Concertele VAMA, clasa a 8`a, olimpiadele la mate din generala la care picam pe subiect [ :)) ], prima bere bauta in intregime, mersul la Denii cu gasca, Happy Meal`urile de la MC, etc. Ah si sa nu uit cand am fugit cu bicicleta pana la Sinaia impreuna cu un prieten ( vara lu` 2005, parca ). :))

Leapsa merge la Alexandra.

4 comentarii:

┬he°lici spunea...

lucrurile alea trei pe care le.ai enumerat au un PIC de nu stiu ce..snt foarte dulci:)si copilaresti asa..:)da imi plac:x




P.S:ghici ce poti face cu popcornu' dintr-o punga facuta la microunde!:|



P.S2:sper k nu te ai speriat de reactia de copil de gradinitza grupa mica de luni:)

:*pic poing:D

FunInTheSun spunea...

hai maa k ejti simpatica :) >:D<

┬he°lici spunea...

si dak snt simpatica..dc nu m.ai salutat de dimineatza?

┬he°lici spunea...

si tot mi.ai zs ce faci cu popcornu ala...