Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

19 decembrie 2008

FunInTheSun!

Mai demult o fata mi`a zis ca eu sunt foarte activ, binedispus, glumet si dragut vara sau in zilele cu soare. Cand mi`am ales "numele de scena" nu m`am gandit la asta, dar pot sa spun ca are dreptate! Azi in sfarsit am vazut soarele, dupa o saptamana cu o vreme urata, tipic englezeasca. Niciun nor pe cer ( cred ca s`a vazut si rasaritul :d ), cu siguranta azi trebuie sa imi incarc bateriile, deja ziua arata destul de biine si ma simt super! Am multa treaba in continuare, dar sper sa am timp si de bloggareala, mai ales ca peste o saptamana si un PIC avem mare, mare sarbatoare :))

Un singur lucru nu inteleg, NU visez ce trebuie in ultimul timp? :-? Voi ce faceti in situatia asta? Astept cat mai multe pareri! :)

Si o melodie, care imi place mult si se potriveste in dimineata asta.

5 comentarii:

INeedADream spunea...

De obicei mi se intampla sa visez prea mult si prea departe:D asa ca as inlocui "a visa la ce nu trebeuie" cu "a visa la ceva aproape imposibil"...iar in cazul asta solutii de vindecare nu prea stiu:)
Nu stiu daca ai inteles ceva...in dimineata asta sunt putin pe val:D

┬he°lici spunea...

De obicei visez urat,ma trezesc si incep sa plang:|pe bune:|
knd vreau sa visez cv anume,pur si simplu numai la acel lucru ma gandesc inainte sa adorm:D de multe ori merge:D

ma ning in fluturi spunea...

Mi s-a parut tare amuzant verbul "a trebui" alaturi de "a visa".nu cred sa fi avut vreun vis normal sau pe placul meu.probabil e de vina haosul din creierul meu.si sunt multumita de asta..si asa realitatea e plina de reguli stricte.
pi.es.:fructele de mare au ramas in mail.le las in continuare sa doarma?

Ioana spunea...

hm, cred ca te inţeleg în prima parte. în zilele astea de toamnă- iarnă, cu ceaţă, cu nori, eu aş scrie şi m-aş duce numai la mare.
Însă n-am ce să fac.
Despre vise nu spun nimic. :D

Anonim spunea...

Salut! Mi-am facut un nou blog: http://i-bloom-blaum.blogspot.com
V-as fi recunoscatoare daca l-ati scoate de la blogroll pe cel vechi. Multumesc si la mai multe posturi! :D