Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

18 iulie 2008

Back :|

Home sweet home ! La naiba ! :-j Nu e deloc sweet [-x Deja mi`e dor de mare .

8 zile ... parca au fost 8 minute . Nu stiu cum au trecut . In fiecare zi din ce in ce mai multa distractie . Un singur lucru regret , ca nu am vazut rasaritul , sper sa il prind in august :)) In rest , am facut tot ce nu am reusit sa fac pana acum la mare . As mai fi stat acolo , acum abia astept jumatatea lui august ! :)

O sa descarc pozele , o sa pun si aici cateva . Nu am somn deloc . Am dormit doar cateva ore ( si astea - incomod , pe plaja sau in autocar ) . As povesti in noaptea asta fiecare clipa de acolo . Dar , cred ca nu o sa intelegeti nimic ... Daca nu ati fost si voi ( sarat de trist Theolici , caci la tine ma refer :)) ) Acu` traiesc din plin senzatia aia nasoala , dupa o tabara asa faina la mare :-< Asa e mereu . Bronzat de trist !
O sa imi strang nisipul ratacit prin bagaj si o sa`mi fac plaja in fata blocului . Apa cu sare intr`un lighean . Si imi iau toti prietenii . Si ...

Si prajit cum sunt , ma duc sa dorm . Sa incerc :| Pe maine !

2 comentarii:

┬he°lici spunea...

de fapt ..asa e..miraculos de trist:-<..insa:> cred k o sa.mi fac bagajele de anu asta:>..poti sa ma inscrii prima pe lista pt tabara din vara:D

Adriana spunea...

Costinesti...aseara aam fost acolo si nu prea mi-a placut in sensul ca exista foarte multa mizerie, gunoaie pe jos, tomberoanele pline pana la refuz...in rest multa lume voitoare de distractie. Am prins un concert cu Timpuri Noi, foarte misto, acum sunt ragusita de cat am cantat. Din fericire eu stau in Constanta toata vara ( la niste rude ) asa ca mai am de colindat :) Bafta in continuare!