Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

8 iulie 2008

Zau ?! `ai nu ma`nnebuni !:))

Da , azi e marti , au fost 3 ceasuri rele , am dormit mai toata ziua ( asta si pentru ca m`am bagat in pat pe la 7 dimineata - am vazut si un rasarit superb de pe bloc ) . Si sa stiti ca nu e chiar asa rau , e chiar frumos si data viitoare o sa fac si poze :) Dar , nu se compara cu cel de la mare , o sa`l vad si eu peste cateva zile :) Si pentru asta , trebuie sa muncesc la bagaj :) Lista fermecata cu lucrurile , facuta acum 2 ani a fost updatata la zi :)) Ca de obicei , vineri dimineata cu cateva minute o sa ma ocup si de catrafuse :) Maine ma duc sa ma tund , sa joc monopoly , apoi oras . Incet incet le facem pe toate .

Pe blog , melodiile vor aparea in continuare la ora 12 si un minut , chiar si in perioada in care sunt la mare [ playlistul o sa il fac maine ] :) Urmeaza piese super tari aici pe blog - asta promit si cat de curand o surpriza de la colega Luna , o continuare a povestii "Vara , soarele rasare din sprancenele lui si apune sub buzele fetei" partea 1 si partea 2 .

Multumesc si fetei , care ma face mereu sa zambesc , eventual sa rad in hohote :)) si imi place ca ii place ce scriu eu pe aici si hi5`ul si melodiile :) Vreau sa`i transmit pe aceasta cale ca am savurat pepenele in compania unui musafir , un tantar mort si ramas incremenit pe faianta . Singurul lucru neplacut este faptul ca nu misca . :( Si ... imi prinde bine cu bratara ei pe mana , o mai tin . :))

Peste cateva minute , apare melodia . Pentru noaptea asta , o supriza . :) Eu sper sa adorm repede pe emisiunea lu` Badea . Have a lovely night , alone or not in her/his bed ! xD

2 comentarii:

┬he°lici spunea...

:| ma eu cred k era spiritul tantarului pe care il omorasem eu mai dvrm :| da sa nu te sperii :-j
dc te tunzi?knd te.am vazut ultima data park n.aveai paru asa mare..:-? si crek scoti si orasu k e un nor afara de n.as iesi nici p balcon=))ma duc sa dorm..ink nu m.am trezit bine.vezi sa.mi aduci ceva de la mare >:P asta dak nu mai vb cu mine p mess :))

┬he°lici spunea...

aaa,sa nu uit!ai mancat cumva in baie?:D de obicei acolo e cea mai multa faianta si cei mai scarbosi tantari :D