Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

28 iulie 2008

Magda lu` Tolea

S`ar putea sa va simtiti rau daca cititi tot . :) Am rasfoit azi Jurnalul National si mi`a placut articolul . L`am gasit in editia on`line si l`am adus aici :)

...................................................................................................

Magda lu’ Tolea, cartofi şi circ



"SENZAŢIONAL". Reţeta succesului se poate obţine ori cu Rudotel, ori dansînd pe masă la OTV
REFERENDUM ÎMPOTRIVA EI ● "Ciumaca" de la OTV a exasperat o ţară întreagă
Credeaţi că le-aţi văzut pe toate în show-bizul mioritic şi că nu se poate mai rău? Ei bine, se poate! Nu e "pîine şi circ", ca-n celebrul dicton, ci cartofi şi circ! Doar sîntem pe plaiuri mioritice! Culmea penibilului şi a ridicolului poartă un nume: Magda lu’ Tolea.

Unii zic că-i bună, alţii zic că-i de-a dreptul (ne)bună! Cert este că Magda lu' Tolea şi-a făcut un nume de renume. Acum vrea să renunţe la această poreclă, însă nu mai vrea porecla să scape de ea.

Dar cine este Magda lu’ Tolea? Căci există şi unii care nu ştiu despre cine e vorba. Pe scurt, Magda Ciumac e soţia luptătorului K1 Anatolie Ciumac. Ea îl acuză pe Tolea că ar fi implicat în dispariţia avocatei Elodia Ghinescu. Dar, practic, n-are nici o dovadă. S-au mai văzut cazuri în care soţiile, din gelozie sau nu se ştie din ce cauze, s-au gîndit să scape de parteneri trimiţîndu-i la "răcoare". Dar să vrei să fii şi vedetă, asta chiar pune capac la toate!

CIOACE ŞI CIUMACI. Căci aici începe "cariera" Magdei, "abonată" permanent la OTV, pentru a face "dezvăluiri". "Ciumaca" însă a vrut să apară la televizor. S-o vadă toată ţara şi să fie în centrul atenţiei. Unde mai pui că acum are şi admiratori! De la isterie pînă la nebunie (cea care se vede pe micul ecran) n-a mai fost decît un singur pas. Căci Tolea i-a zis "pas" şi divorţul celor doi se află în plină desfăşurare.

Dar ce visează Magda şi de ce e ea aşa de disperată după publicitate? Bruneta îşi doreşte să ajungă cîntăreaţă şi manechin, ba chiar îşi doreşte să fie... ca Moni a lu' Iri. Ghinionul ei este că nu mai are 17 ani, cît avea Monica pe vremea cînd s-a lansat, ci 24, şi nici milionari bătrîni nu mai găseşte, cei mai mulţi fiind privaţi de libertate de nevestele lor. Căci, cine putea s-o ia de model pe Moni decît una şi mai slabă (la minte) ca ea! "Am urmărit-o pe Monica Columbeanu, care înainte să devină cunoscută nici nu se gîndea că poate să fie fotomodel. Cred că şi eu aş putea să mă plimb pe podium şi să prezint haine." Sincer? Noi nu credem!

De multă vreme îşi dorea Măgduţa-vedetuţa să fie renumită, iar acum crede că a ieşit soarele pe strada ei. "Ştiu că sînt frumoasă, aud asta în fiecare zi", spune "diva" otevistă. Speră chiar şi la o carieră în modelling, deşi e cam trecută pentru a se apuca abia acum de această meserie. Ea însă perseverează şi defilează prin casă ca o adevărată manechin... uită. "Pînă găsesc ţinuta preferată probez zeci de haine şi defilez prin casă să văd cum mă simt în ele", spune ea.

Cel mai mult şi mai mult însă şi-a dorit să ţină microfonul în mînă. Dacă visul american este să-ţi faci o afacere prosperă, să faci înconjurul lumii, să ajungi pe lună sau cine ştie ce alte iluzii, Magda lu’ Tolea visează să cînte cu Guţă! Dar, atenţie, nu oricum. Şi-a dorit cu ardoare acest lucru! Acesta este visul mioritic al Magdei: să cînte manele! S-a şi declarat mare admiratoare a genului şi chiar a înregistrat o melodie cu Nicolae Guţă. Şi asta nu e de-ajuns! Vrea să cînte şi singură! Devoratoare de manele şi desăvîrşită dansatoare din buric, "diva" nu s-a sfiit să presteze pe masă, în direct, la Dan Diaconescu. Extraordinar! Senzaţional! Nemaivăzut, nemaipomenit şi nemaiîntîlnit! Şi-a făcut debutul cu dreptul, avînd un succes care n-a depăşit genunchiul broaştei!

EPISODUL CU CARTOFII. În tot acest circ mediatic există o explicaţie, dată chiar de Magda: "Rusoaicele tale – n.r. ale lui Tolea – îşi bagă picioarele în papucii mei şi se dau cu parfumul meu". Dacă tăcea, filosoafă rămînea. Aşa, are toate şansele să devină... manechin care luptă pentru salvarea balenelor. Femeia s-a mai plîns – la figurat, cică la propriu nu se prea vedeau lacrimi în ochii ei, fiindcă mai mult ţipa decît plîngea – că Tolea nu i-a adus cartofi, sau aşa ceva, şi că a fost nevoită să care ea însăşi de la piaţă cartofii cu cîrca! Aşa că Tolea i-a adus un sac de cartofi şi i-a trîntit în direct, pe masa lui Diaconescu, fiindcă acolo se desfăşurau ostilităţile. Ostilă fiind Magda, că Tolea zîmbea pe sub mustăţi şi se amuza teribil de circoteca făcută de consoartă. Ce soartă! Să n-aibă ditai vedeta tv cartofi! Ce tragedie!

Cu cine sau mai bine-zis cu ce seamănă Magda lu' Tolea? Aşa cum bine a spus unul dintre invitaţii unui episod, cu păpuşa gonflabilă adusă tot de Tolea, şi tot în direct. Plasticată toată şi cu gura mare. S-a spus şi s-a scris că femeia n-are toată ţigla pe casă, e sărită pe ici-pe colo, şi-anume prin părţile esenţiale.

Este incredibil ce vremuri trăim şi în ce ţară trăim! Şi mai ales ce vedem la (o)tv. Pare de neimaginat că cineva vrea să cînte manele şi să fie ca Monica Columbeanu! Dar şi mai incredibil este că Magda lu’ Tolea a declanşat o isterie naţională. E drept că îndreptată împotriva ei, dar totuşi isterie. Căci unii s-au gîndit să facă o petiţie prin care Magda să nu mai apară la OTV. Ba mai mult decît atît, ziua de 24 iulie a fost declarata , neoficial, zi de referendum împotriva Magdei!

Seria minciunilor Magdei a continuat cu episodul Playboy. Ea s-a lăudat că revista amintită i-a propus să relizeze un pictorial şi că va obţine mai mult de 25.000 de euro, însă reprezentanţii revistei o contrazic, spunînd că nu i-au făcut nici o propunere şi n-a fost vorba de nici un contract. Nici Dan Diaconescu probabil n-o mai crede, însă ştie prea bine că nebunia, circul şi prostia aduc cea mai mare audienţă.

Penibilă

Că dacă n-ar fi... nu v-am povesti. Ce să mai!… Nimic nu mai contează pe lumea asta, dacă nu ştiţi cine e Magda lu’ Tolea. Nimic nu mai contează, dacă nu vă consumaţi existenţa, seară de seară, holbîndu-vă în menajeria din garsoniera OTV-istă, unde găseşti, frăţioare, exemplare de-a dreptul unicat. Un astfel de "produs" pare să fie şi această Magda lu' Tolea, Magdalena Ciumac, Ciumega… sau cum o chema-o, pe numele ei, în buletin. Individa, aciuată de prin cine ştie ce colhoz di pisti Prut, s-a trezit peste noapte specialist elodian. A venit la office-ul lui Dănuţ, s-a înşurubat bine în scaun, a privit în obiectivul camerei de luat vederi şi a zis că bărbat’su i-ar fi luat gîtul Elodiei, în unele episoade, sau c-a fost complicele lui Cioacă, în altele. Pe bune! Asta spune ea, nu că ar şi crede cineva. Pe modelul "un nebun aruncă o piatră în apă...", Magda a fost audiată la Parchetul General, însă declaraţiile ei au fost etichetate drept necredibile. Dar ce mai contează unde e Elodia? Şi-a făcut Magda publicitate pe spatele ei? S-a urcat pe masă şi a dansat pe manele? De atunci e mare vedetă. Şi îşi trăieşte viaţa în ritm de OTV.

AU, INIMA MEA!
"Tolea, tu ştii clar că ai omorît-o pe femeia aia! Tu n-ai inimă-n tine şi eşti un tîmpit. Pe copil l-ai dat cu capul de pereţi şi pe mine şi-mi aduci cartofi aicea? Dă-o-n p**a mă-tii pe Elodia, că tu ai omorît-o! De ziua mea o să vezi că o să spun eu unde e Elodia, tîmpitule!"

MARE CARACTER!
"Plîng că-şi bate joc de toată lumea. Asta e o răzbucnire că nu mai pot, că asta înseamnă bătaie de joc. M-ai bătut, ai zis că nu m-ai bătut. L-ai dat pe copil cu capul de pereţi, ai zis că nu l-ai dat. Ai venit, mă, de ziua ta, 19 iulie, să te împaci cu mine, mă? Regret ziua cînd te-am cunoscut, Tolea!"
Magda Ciumac

...................................................................................................

Si cateva filmulete de pe Youtube , care " vorbeste " de la sine :









Stiu si ce e cu circul asta . In direct , aici , pe blogul " Vine , valu ... " senzational , cel mai tare blog din Romania , cu cea mai mare audienta , Magda ne`a vorbit in exclusivitate . Vrea sa se culce cu Diaconesc si nu stie cum , ca prostu` nu se prinde .
Gata , ca ne`am distrat destul :|

UPDATE 30.07.2008 , [ gasita pe net ] :

5 comentarii:

┬he°lici spunea...

ce panarama e=))

Anonim spunea...

E culmea ce se intampla eu nu stiu cum a ajuns Margareta lu' Tolea vedeta nationala peste noapte. Unde te duci auzi vorbindu-se de ea. Ma duc la piata, vanzatorii vorbesc despre ea avand discutii intr-adevar aprinse facand adevarate talk-showuri pe seama Magdei. Ma intorc acasa aud vorbindu-se iar de ea . Deschid radioul iar Magda Ciumac. Deschid Tv-ul acelasi personaj pe televiziunea lui Diabolescu. Parca suntem in perioada ceausista si avem parte de un cult al personalitatii cu o alta "conferentiara" paralela cu gramatica si limba romana. Am ajuns sa ne uitam la Margareta care nu are respect pentru nimeni si mai ne tranteste cate un "ce puii mei!" si totusi face rating. E subiect de interes national. Aveau baietii de la Sarmalele reci o melodie care se potriveste mult cu ceea ce se intampla "Prostia-i la putere

Anonim spunea...

Scuze ca nu m-am semnat FunInTheSun. by Busterkiller dar sunt prea multe de facut pe aici si imi cam prind urechile momentan

FunInTheSun spunea...

Dar daca in lume n`ar fi prosti , noi ce mai scriam , radeam si comentam ?

Si uite , am descoperit ca " ce puii mei " si derivatele acestei expresii sunt tipice romanesti :) Sa nu ne mai plangem de englezisme , ca am inventat si noi ceva :) Poate ca Margareta sau Magda sau alte pitipoance ne vor binele :))

'Merci' de vizita , Bustekiller ! :)

Anonim spunea...

Cum ar zice nenea Iancu :"curat pitzipoanca". Da, macar ea vorbeste romaneste cu toate ca nu foarte corect dar deh nimeni nu-i perfect, dar sa aduci o agramata la statutul de vedeta nationala e ceva. Astea ne sunt valorile nationale acum? Maneaua , Margareta Ciumac si rromii din Italia? Pai cu asemenea valori e normal sa nu fim originali. by Busterkiller