Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

3 iulie 2008

Nu te mai deghiza , nu vei reusi in fata mea.


Shhhhttt ... taci! Taci o data pentru totdeauna , imi inunzi iubirea cu linistea ta , taci ! Fiinta nebuna , nu esti demna nici macar de tine .
Hai apuca-te si asculta melodia si simte-te prost ! Ia-ti iubirea si fugi cu ea , departeaza-te , fa-te rau . Imi este atat de greu sa-ti zic ca te iubesc fiinta rea ... Nu pot ! M-ai crede o curva cred , dar nu , nu sunt ... nu-ti dai seama ce inseamna "curva" ... Nu apartin acelui cuvant , te iubesc in continuare . Esti doar deghizat in tipul "indiferentului ", in cel al "raului" , in cel al "suparatului .
Dincolo de ora ceasului , ai privit vreodata ? Erai tu .. acum du-te si priveste-te si iubeste-ma din nou .
Viata nu se opreste la cateva dezamagiri , viata se opreste in loc doar pentru iubiri si ... si , si pentru melodii . Ti-e frica sa stai langa mine ? Ti-e frica de tine insuti , iar eu , acum, te ador si mi-e tare dor de tine .
Habar n-ai avut ce inseamna pana acum . E ca si cum te-ai manji de ulei , ulei care miroase frumos si deodata , pur si simplu , nu s-ar mai lipi de tine . Suntem ca apa si uleiul , niciodata nu ne intrepatrundem , de aceea nu-ti spun " te iubesc " ; pentru ca apoi ma vei chinui si ma vei parasi ..

2 comentarii:

crevetelul-turbat spunea...

eu am fkt greseala sa spun asta..si acum sunt chinuita:(

Andru spunea...

hm ...dar nu e nimic rau in a spune " te iubesc " , poate a fost mai bine ca i-ai zis ...
sigur se chinuie in interiorul lui . >:)