Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

7 noiembrie 2008

As you like it [ leapsa ]

Inca o leapsa care ma pune pe treaba. De data aceasta primita de la blogul "Viata in culori"

De data aceasta sunt intrebat care sunt lucurile care imi plac si cele care nu imi plac.

Sa pornim la drum cu cele care imi plac. Sunt multe, nici nu stiu cu ce sa incep! Pai sa zicem ca imi place sa fiu ciudat si imi plac oamenii ciudati. Imi place sa rad, sa fac pe altii sa rada. Distractia, discotecile si partyurile, asta clar! \:d/ Senzatia "i'm in love" Imi place sa ma joc prin parul EI si Ea sa ma gadile. Zambetele si ochii verzi la fetele cu sentimente. In general, portabajul Daciilor vechi, ca sa avem unde manca seminte. Imi place sa cant, dar doar atunci cand nu ma aude nimeni, pentru ca nu am voce :D Sa fac poze ciudate, caci sunt ciudat, cum am mai zis :)) Sa ma uit pe atlas :) Imi mai plac cuvintele "RASFAT" "SPERANTA" si "SOMN" si sa mi se zica PIC. Imi place sa butonez telefonul,scriind mesaje. Sa mazgalesc tot ce`mi iese in cale ( atunci cand am un pix langa mine ). Imi plac fulgii de zapada cand se topesc pe nasuc :"> Ciocolata ( 1 buc. Milka/zi ) Iubesc parfumul D&G light blue sau Lotoo [ amandoua :X ] Sa beau multa bere in Fiord si in White Horse. Se stie, marea si VAMA deja nu se mai pun :> Sa ma uit la poze vechi si sa citesc articole vechi de pe blog ( ca sa imi aduc aminte e prostut eram candva ) Imi place sa dorm neinvelit la picioare, imi place Franta, steagul statlui Kiribati, lucururile butucanoase si cateodata papucii de plaja [ n`au nicio legatura una cu alta ]. Imi place ca m`am nascut de ziua mea [ alta zi chiar era nepotrivita ]. Mi`ar placea sa merg cu trenul la scoala si cu metroul la mare. Sa am un animalut viu si pufos gen "Furby", cu care sa vorbesc toaaaata ziua. Sa mi se indeplineasca visu` ala care tot se repeta.

Ce nu`mi place? Nu`mi place toamna si zilele ca azi. Nu imi place cand cineva nu ma observa cand sunt suparat. Nu`mi place cand mi se impune ceva, cand mi se spune de doua ori acelasi lucru si cand nu sunt ascultat. Urasc sa ma trezesc dimineata [ doar la pranz se poarta! ] Cactusii din balcon pentru ca ma impiedic de ei, reptilele [ mai ales serpii ], nerd people si rockerii/oamenii emo excesiv de prosti. Nu`mi plac zilele in care nu primesc niciun sms. Nu imi place de mine cand nu imi gasesc cuvintele si cand sunt timid. Nu`mi place cand cineva isi trosneste degetele. Nu imi plac cuvintele "IRONIE", "IGNORANTA" "BOALA" si "UITARE" si nici atunci cand ma simt singur si incapabil de un lucru. Detest cand cineva imi face ordine in camera [ astfel, cand voi cauta un lucru nu`l voi mai gasi ] Nu imi place cand nu sunt in centrul atentiei, cand nu sunt rasfatat sau cand lumea nu se tine de promisiuni.

Ar mai fi muuuulte de zis, dar ma grabesc sa dau leapsa mai departe! Sunt curios ce ii place si ce nu ii place lui VIC [ si ea m`a pus sa scriu despre obsesii si nu o iert X( :)) ]
De asemenea, cine mai vrea sa preia aceasta leapsa sa o faca fara frica! :)

6 comentarii:

ma ning in fluturi spunea...

Nu`mi place cand cineva isi trosneste degetele.
te sustin :)

Anonim spunea...

"Zambetele si ochii verzi la fetele cu sentimente."

Eheee :>
Asta DA. :D

denize spunea...

ne bucuram ca iti place franta :)) sa ma anunti si pe mine cand pleci la mare cu metroul:)

Adriana spunea...

"Imi plac fulgii de zapada cand se topesc pe nasuc" :)) sa nu se topeasca si nasucu'

"Mi`ar placea sa merg cu trenul la scoala si cu metroul la mare" cand aud de mare as merge si pe jos pana acolo ca mi e asa dor de ea...

CallMeCherry spunea...

da mersi:D...cum face ca teai gandit sami dai mie leapsa?:>:>...oricum e buna

┬he°lici spunea...

furby e absolut genial:x

knd eram mica..aveam o obsesie..imi doream foarte tare o manutza ca aia din familia adams:))Acu mi.a trecut:)))vreau un smeagol:x:x:x si animalutzu ala din harry potter si piatra filozofala care alerga prin casa unchilor lui si sarea in pat..da nu mai stiu cum ii zicea:-?