Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

29 februarie 2008

Anti-socialu` omoara masculu` .

Aflati in mijlocul triunghiului mortii ( 14 februarie - 1 martie - 8 martie ), - prezentat mai jos - , evident pentru barbati apar durerile de cap . Si stomac . Buun ...

Simptome si fitze :

Unu la mana . EA vrea flori mov . N`ai bani decat de rosii . Sau galbene cu pete roz . Sau de patrunjel , papadie , floare-de-colt , toate florile din lume , dar nu domne ... MOV ca se poarta ! In orice caz , d`alea nici naiba nu gaseste .

Doi . Nu merge doar verdeata mov . Mai trebuie o bijuterie , o atentie in karate . Ceva sa luceasca . Dar dupa atata timp nu stii ce`i place . Promisiuni . Iar lucios pentru tine e doar televizoru cu fotbal sau berea cu baietii . Sau Nicoleta Luciu . Ai stat un an cu reviste cu Luciu si se vede ca scartai acum .

Trei . Flirtul trebuie sa aiba loc undeva select . Nasol daca chemi taxiul . Trebuie sa ai masina . Neagra , Xenon , Aliaj , > 2.0 , draci . N`ai masina sa scoata fum , o lasi pe EA sa`i iasa fum din nas .

Patru . Sifonierul e gol . In trening nu merge . Deci trebuie o camasa , o cravata , o ... un pantof , un pantalon . Nu o sa ghicesti combinatia , iar excursia ta de 10 minute prin magazin se termina repede .

Cinci . Vaai . Vrea animal de casa pe 8 martie .

Sase ( 6 ) . Club . Bowling . Sex on the beach ( Cocktail ) . Daca le vrea pe toate 3 e femeie rasfatata si nu meriti . Tigarile te indeamna sa te lasi . Sa te lasi batut .

Sapte , Opt , Noua , Zece . Tare`ai vrea o bere rece . Nu bere ... , cocktail , mamica , ti`a trebuit .

Nu`i pacat sa renunti la iesirea cu baietii ? la fotbal , la bere , la meci , la agatat ? Te alegi cu ceva ? Vine la tine si vrea copil . Serviciul nu iti permite . Salariul tau iti spune ca nu . Un NU " MARE CAT INIMA MEA " .

Ar fi multe de zis . Urmeaza week`end , vreme buna si distractie . Martisoare ?! Pofta buna .

P.S . Blog non-sentimental ca blogul non-sentimental , dar pot sa zic ca ador cuvantul " TEVATURA " ? E asa special , e plin , e foarte tare . Merge cu chestia asta cu triunghiul . Deci prea multa galagie . Si vreau sa dorm .

Si intrebarea la moda : " Cu cine facem SEX vineri seara ? "

E 10 si lumea nefericita zambeste ... hai o noapte alba .

Niciun comentariu: