Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

24 februarie 2008

" Dragobetele saruta fetele ! "

Ce vrea de la noi ?!

Dragobetele, protectorul iubirii la români

Astăzi, românii sărbătoresc Dragobetele, echivalentul Sfântului Valentin occidental. El este protectorul iubirii şi se spune că cei care se întâlnesc în ziua de 24 februarie, vor împărtăşi iubirea tot anul. Etimologic, Dragobete înseamnă - " beat de dragoste " .

Celebrarea sa a început pe vremea dacilor, fiind văzut ca zeul peţitor, care oficia în ceruri nunta animalelor. Dragobetele era perceput ca un bărbat chipeş, neastâmpărat şi năvalnic.

În trecut, în această zi satele româneşti răsunau de veselia tinerilor, precum şi de zicala: " Dragobetele sărută fetele ". Tinerii se întâlneau în mijlocul satului, prilej pentru comunitate de a afla ce nunţi se mai pregătesc în viitorul apropiat.

Tradiţia spune că fetele care îşi aşează busuioc sub pernă, în noaptea de Dragobete, îşi vor visa ursitul.

Sursa: Realitatea TV

...

Noi oricum am vandut bine de Valentine`s , de Dragobete mergem prin cluburi si ne distram . Atat ! Noroc ca a picat si Duminica .


___________________________________________________________

Si ce mi`a placut mie mult :

Bărbaţii petrec un an întreg din viaţă doar "holbându-se" la femei

Potrivit unui sondaj realizat pe 2.000 de persoane, majoritatea bărbaţilor petrec un an întreg din viaţă "holbându-se" la femei, scrie Daily Express.

Potrivit cercetării, fiecare bărbat vede îm medie 11 femei pe zi pe care le admiră timp de cel puţin două minute fiecare. Astfel, se ajunge la un total de cinci zile şi jumătate pe an, de unde şi cele 350 de zile într-o viaţă de durată medie.

Femeile, pe de altă parte, reuşesc să privească în medie doar doi bărbaţi pe zi, timp de un minut şi jumătate.

Sursa: Daily Express

...



Cam asa e ...

In final , si noua ne place volley`ul pe plaja .

Vizionare placuta !

Niciun comentariu: