Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

14 septembrie 2008

SUMMER PLAYLIST 2008 la final !

12 fara un minut !

ASTAZI ESTE ULTIMA PIESA DIN MEGA PLAYLIST`UL VERII. ULTIMA MELODIE HOUSE SI ULTIMA OCAZIE DE A VA DISTRA CU BOXELE LA MAXIM SI CU PAGINA BLOGULUI DESCHISA.

Fiind ultima piesa si pentru ca am si promis, astazi, 14 septembrie 2008, SUMMER PLAYLIST`UL se incheie cu o ... surpriza! Un super hit. Mai bine zis un super mix.

Mai prelungim putin suspansul...

 In aceasta vara ati putut asculta 64 de piese house. Cele mai tari, cele mai noi, cele mai fierbinti si cele mai cunoscute melodii care s`au auzit pe tot parcursul verii in cluburi. Prima piesa, daca va aduceti aminte a fost pe 20 iunie si s`a numit Chicanos- Maleya . In continuare au urmat piese de la mare, care au facut senzatie in cluburi si in afterparty`urile de pe plaja. Hiturile pe care le`am auzit la radio sau poate ca le`am urmarit clipurile la televizor au fost in premiera, cu mult inainte, aici pe blog. Peste 6 ore in continuu de muzica house, de ritmuri nebune. Au fost cereri si aprecieri pe care le`am respectat, iar ideea a fost sustinuta de multi vizitatori, carora le multumesc.

Cu siguranta, veti mai auzi in continuare, astfel de piese. Cum vor ajunge la urechea mea si imi vor placea, le voi pune si pe blog. Poate ca in vara viitoare va fi un playlist si mai mare, de circa 100 de piese.

Si iata ca a venit si momentul piesei de azi, va reamintesc : ultima din playlistul verii 2008. Cu siguranta, multi dintre voi ati fost la Costinesti. Si atunci trebuie sa fi auzit si sa fi fost in MegaDiscoteca Tineretului sau in RINGDiscoteque by GeoDaSilva. Astfel ati fi putut cunoaste membri formatiei Funky Dj`s. Cand spui Funky Dj`s te gandesti la petreceri, distractie si mare. Iar daca ati fost in 2008 in discotecile mentionate mai sus sigur ati auzit melodii semnate de aceasta trupa. Cu GeoDaSilva in prim`plan, formatia s`a facut remarcata prin hituri ca : " Stai" , " Striga" , " 100 de idei " , " Ganduri " sau " Tu spune`mi chiar ma iubesti ". Un super mix, care curprinde putin din toate aceste piese este surpriza de astazi pe blog. Funky Dj's nu putea lipsi din acest playlist si nu aveti cum sa nu stiti cel putin o melodie a acestei trupe.

Asadar, 9 minute cu un super ritm marca FUNKY DJ`s ! ENJOY !!!



Cat mai curand voi face si playlist`ul final cu toate cele 64 de melodii din aceasta vara !

Niciun comentariu: