Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

3 septembrie 2008

Zilele orasului Targoviste - avancronica ( partea a treia )

Bun , din cate stiu ( asta pentru ca nu am vazut pe nicaieri un program cu desfasurarea evenimentelor ) , in prima zi de sarbatoare in Targoviste , seara de la ora 20 , in Piata Tricolorului , vor concerta : Wassabi , Fly Project , Cargo si VAMA . Capul de afis sigur il detin Tudor Chirila & co . Noi am format deja o mica gasca . Speram sa fie un show super bun . Bineinteles ca o sa tipam si o sa cantam pana o sa ragusim . Daca stii si tu versurile celor de la VAMA , ne gasesti in fata :) Repetitiile tuturor celor 4 formatii sunt programate la pranz .

In aceeasi zi , se va deschide si Targul de Masini , Targul Mesterilor Populari si va incepe editia a 13-a a Festivalului International de Folclor . Locatiile le voi anunta cel mai probabil la noapte sau maine . In parcul Chindia ,astazi s`a deschis si balciul .
Mai multe detalii , dupa cum va spuneam , maine !
Nu uita de piesa de la fara un minut ! :)




___________________________________________________________________
Zilele Cetatii Targoviste vor avea loc in fosta Cetate de Scaun intre 5 si 8 septembrie 2008 . Cele mai proaspete informatii , detaliile , dar si programul evenimentelor sunt aici , pe blog . :)

Niciun comentariu: