Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

4 septembrie 2009

Adventure Park Targoviste

Probabil cel mai asteptat moment din cadrul Zilelor Cetatii Targoviste 2009 s-a produs in aceasta dimineata, la ora 10:30, in Parcul Chindia! Este vorba de inaugurarea primului parc de aventuri din judet, o surpriza oferita de Primaria orasului tuturor iubitorilor de adrenalina si senzatii tari. Adventure Park Targoviste este inspirat din parcurile din Noua Zeelanda si Australia si consta in 4 trasee (parcursuri) cu grade de dificultate diferite ( parcurs galben, verde, albastru si rosu in ordinea dificultatii), iar pe langa doagele, fusurile, butucii miscatori, podul tibetan, pasarela dunelor si scara afgana, care fac deliciul publicului, atractia principala este reprezentata de o tiroliana, ce asigura o cadere pe o distanta de 40 de metri, de pe deasupra lacului Chindia, de pe un mal pe celalalt. Noul parc de aventuri vine sa iti testeze abilitatile fizice si psihice si se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 4 si 104 ani, cu greutatea maxima de 150 kg. La inceperea traseului ( de la cabana), curajosii primesc echipamente de protectie ( casca, manusi, hamuri, carabiniera) pe baza unui act de identitate si sunt indrumati de persoane specializate. La inaugurarea parcului a participat si primarul Gabriel Boriga.


Poze de la acest eveniment (click pentru marire!).

Vedere de ansamblu asupra Advrenture Park Targoviste.

Iata cum functioneaza tiroliana!Update: "Parcul Aventura" din Targoviste si la Realitatea TV:Update2: Tarife Adventure Park Targoviste:
  • Parcurs galben : 5 RON
  • Parcurs verde : 5 RON
  • Parcurs albastru : 8 RON
  • Parcurs rosu : 10 RON


________________________________________
Tot ce vreti sa stiti despre Zilele Cetatii Targoviste 2009, numai pe acest blog! Live Updates!

3 comentarii:

Adriana spunea...

Super pozele si filmuletul insa mi-a parut rau ca baiatul nu a intrat cu picioarele in apa, trebuia sa se straduiasca mai mult :))

Imi pare rau ca nu o sa fiu p'acolo si ca nu am fost niciodata, poate la anul :)

FunInTheSun spunea...

esti binevenita :D

Adriana spunea...

Intrebarea mea este: Tu ai incercat ceva din toate nebuniile alea?