Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

6 septembrie 2009

Aleea Stelelor Targoviste

Celebrul Hollywood Walk of Fame din Los Angeles are acum o copie mai mica si in orasul Targoviste! Este vorba de Aleea Stelelor, iar incepand de astazi, fiecare personalitate remarcabila, cu merite exceptionale , care a reprezentat orasul cu succes si a dus numele acestuia pe cele mai inalte culmi, va primi in fata Primariei Targoviste cate o stea inscriptionata cu numele sau. In aceasta dimineata, la Consiliul Judetean Dambovita, au fost anuntate numele primelor 2 personalitati care au privilegiul de a avea o stea asemenea celor de pe Bulevardul Hollywood. Este vorba de profesor-doctor Constantin Ionescu si de cantareata Laura Stoica (distinctie post-mortem). A treia stea va fi dezvelita maine si va fi adresata politicianului Theodor Stolojan, care va fi prezent luni in oras. Inaugurarea Aleii Stelelor din scuarul primariei este o alta surpriza din cadrul Zilelor Cetatii Targoviste 2009 si asa cum ne-a asigurat insusi primarul Gabriel Boriga, aceasta "traditie" va merge mai departe.



Sursa foto aici.

De asemenea, in cursul acestei dimineti, la Sala Fiorentina din Primaria Targoviste, au fost premiate 33 de cupluri ce au sarbatorit 50 de ani de casnicie. Primarul le-a inmanat diplome si "mici atentii", iar apoi a ciocnit o cupa de sampanie si i-a felicitat pe fiecare dintre ei.

Maine, tot in cadrul manifestatiilor inchinate Zilelor Orasului, la Hotel-Restaurant Solarino, de la ora 19, va avea loc "Gala Exceptionala", unde targovistenii care au avut merite deosebite in acest an vor fi rasplatiti, apreciati si omagiati.


________________________________________
Tot ce vreti sa stiti despre Zilele Cetatii Targoviste 2009, numai pe acest blog! Live Updates!

Niciun comentariu: