Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

6 septembrie 2009

Zilele Cetatii Targoviste 2009- ziua 2 ( Miss Targoviste 2009 si concertul )

Si in cea de-a doua zi din cadrul Zilelor orasului Targoviste, targurile si expoziitile din aer liber si-au deschis portile pentru vizitatori, de data aceasta veniti intr-un numar mult mai mare fata de ieri. Festivalul International de Folclor a continuat, iar in Piata Miheai Viteazu a avut loc la ora 19 o reprezentatie interesanta a actorilor de la Teatrul Masca.





Sursa foto aici.




Capul de afis a fost tinut de concertul din Parcul Chindia ( langa Moara-Lac ), acolo unde au urcat pe scena formatii ca: Deepside DJs, Tina, Roller Sis, Smiley & Live Band, HI-Q si Voltaj. In cadrul concertului a avut loc si concursul Miss Targoviste 2009, care a fost pe placul miilor de spectatori. 10 participante si-au disputat titlul de cea mai frumoasa targovisteanca, iar premiul de 1000 de euro a fost castigat de concurenta cu numarul 1 din concurs, Mindu Florina Cristalida (foto), 17 ani, de la Colegiul National Constantin Cantacuzino.

Sursa foto aici.

Celelalte concurente la Miss Targoviste 2009:

2. Alexandra Guzun ( premiul special: excursie in Bulgaria )
3. Maria Georgescu
4. Isabelle Sutoiu
5. Oana Jurcuta
6. Oana Stirbescu ( locul 2 )
7. Ana Maria Ene
8. Andreea Toader ( Miss Dambovita in iunie 2009 )
9. Monica Vasile
10. Alexandra Tanase ( locul 3 )

Show-ul a fost prezentat de Cosmin Bogza, Daniel Gheorghe (ambii de la Radio Minisat) si Dana Savuica. Un moment important si o surpriza inedita pentru public a fost proiectia de lasere pe un jet de apa inalt de 20 de metri. Din nefericire, pe la ora 1, abia cand urcasera pe scena cei de la HI-Q a inceput si ploaia, care i-a alungat pe multi dintre spectatori. Sunt curios cum a sunat melodia "Vara Trecuta" a celor de la Voltaj pe acea ploaie deasa. Din cauza vremii, focul de artificii nu s-a mai tinut.

Scena de la Moara din Parcul Chindia ( calitatea pozei nu este exceptionala! )

Imaginea zilei:

Muncitori lucrand dimineata pentru ca proiectia de lasere pe apa din timpul concertului sa iasa bine

________________________________________
Tot ce vreti sa stiti despre Zilele Cetatii Targoviste 2009, numai pe acest blog! Live Updates!

Niciun comentariu: