Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

6 septembrie 2009

Zilele Cetatii Targoviste 2009 - ziua 3

Din pacate, ploaia care nu a incetat niciun moment inca de aseara, a creat probleme desfasurarii in bune conditii a evenimentelor celei de-a treia zi a Zilelor Cetatii 2009. Autoritatile si organizatorii au fost nevoiti sa schimbe locatia, sa anuleze, amane sau reprogrameze mai multe spectacole, astfel:

Ultima seara a Festivalului International de Folclor, desemnarea castigatorilor si acordarea diplomelor a avut loc in interiorul Casei Sindicatelor si nu in Piata Mihai Viteazu, asa cum era stabilit. Evenimentul a inceput la ora 18, asa cum era anuntat.

Spectacolul Medieval Viata si "dupa viata" lui Vlad Voda Tepes, care trebuia sa inceapa la ora 20:30 in Parcul Chindia ( scena de la ruine) a fost amanat si va fi cel mai probabil reprogramat marti, ora urmand a fi anuntata ulterior.

Concertul Gheorghe Zamfir si Filarmonica Muntenia ce initial fusese programat astazi, la ora 21:30, pe scena de langa moara din Parcul Chindia a fost mutat la aceeasi ora, pe scena amfiteatrului Liceului de arte "Balasa Doamna". In final, deoarece autoritatile doresc ca evenimentul sa aiba loc in aer liber pentru a strange cat mai multi oameni, s-a ajuns la decizia ca artistul sa soseasca marti pentru a sustine concertul. Ora si locatia urmeaza a fi anuntate.
Aceeasi soarta a avut si recitalul Corala Appassionato, programat initial la ora 21.

Au avut de suferit si targurile care s-au deschis de dimineata si au dus lipsa de vizitatori.

Sa speram ca in zile urmatoare, vremea nefavorabila nu ne va mai da batai de cap, iar totul se va desfasura asa cum este prevazut, iar spectacolele reprogramate sa aiba loc si sa stranga cat mai multi curiosi.


________________________________________
Tot ce vreti sa stiti despre Zilele Cetatii Targoviste 2009, numai pe acest blog! Live Updates!

Niciun comentariu: