Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

5 mai 2008

Cum se face campania in Targoviste ?

Orasul Targoviste nu a mai vazut concerte in aer liber de vara trecuta . Ei bine ... pe 30 aprilie , 1 si 2 mai au fost 3 concerte , cat sa ne ajunga pana la anu` . Primele 2 au fost organizate de Consiliul Judetean Dambovita ( alias PSD ) , care a sarbatorit cu mici si bere ( cum numai tatucu` Iliescu stie sa prepare ) " 500 de ani de carte tiparita la Targoviste " . Nici sa nu va ganditi ca are legatura cu campania , care a inceput ziua urmatoare , pe 2 mai ... Dar VAAI !!! , face PSD`ul asa ceva ? . Printre musafiri veniti sa incante publicul insetat de concerte s`au numarat : Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca ( in prima zi ) si MC GeoDaSilva , Directia 5 , Uni-k , Body & Soul , Gheorghe Gheorghiu si FLY Project , concert prezentat de Catalin Maruta ( a doua zi ) . Bere ieftina , Timisoreana , la pahar de plastic , mici sanatosi , atmosfera , sa nu zicem ca nu ne`am mai distrat in Targoviste la un concert .

Dupa 2 zile rosii - trandafirii , a urmat o a treia zi ( prima zi oficiala de campanie ), mai decolorata decat precedentele . Portocalie , exact ! In timpul furtunii din dimineata zilei de 2 mai , o scena mult mai mare , in culoarea mai sus amintita i`a luat locul micutei scene pesediste . Replica PD-L . Voltaj , 3 Sud-Est si K1 , printre invitati . Fulare portocalii , bannere portocalii , stegulete portocalii . Este prima lupta dintre PSD si PD-L , intre candidatii Teodor Vasiliu / Gheorghe Ana si Gabriel Boriga / Florin Popescu .

Dar asta nu e tot ... Tedi ataca acolo unde se pricepe cel mai bine , in mass`media . Si isi lanseaza astazi , ora 17 , postul Artpress TV . Este un post local , ce ia fiinta , la fel ca Eva , din coasta fostei Antena 1 Targoviste , televiziune patronata si intretinuta , acum 3-4 ani de acelasi trust Artpress , condus de domnul Vasiliu . Antena 1 Targoviste , ce aparea zilnic , la ora 17 in locul postului Antena 1 consta doar in stiri locale , de prost gust , prilej perfect de a plictisi si a le face somnul de pranz oamenilor obositi dupa o zi grea de munca .

Doar PNL , sta mai prost/slab , de fapt Silviu Tanase , candidat la fotoliul Primariei Targoviste sta cu mainile in san . Dar cine stie ... cand doi se bat , al treilea castiga . Pana atunci , traim in umplutura asta de afise , propagande si promisiuni ... SA TRAIM BINE !!! ...


Niciun comentariu: