Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

9 iunie 2008

0-0 si La multi ani !

Meci slab , rezultat nul , dar echitabil . In Targoviste , lumea s`a bucurat mult de rezultat , aproximativ 100 - 150 oameni imbracati in galben si masini defiland cu steaguri ale Romaniei sarbatorind in centrul orasului egalul smuls cu chiu cu vai . Pana la urma am intrat si noi in multimea galbena si ne`am bucurat . Cine stie cand vom mai avea ocazia ...

In celalalt meci al grupei , Olanda a zdobit campioana mondiala , Italia cu 3 - 0 .

Ceea ce mi se pare interesant este titlul celor de la Gazzetta dello Sport si anume : " Franţa şi România dezamăgesc, 0-0, cu puţine emoţii " . Cotidianul afirma " Franţa şi România au remizat, scor 0-0, într-o partidă dezamăgitoare, cu puţine ocazii şi chiar mai puţin joc. A surprins în mod negativ, evident, mai ales Franţa. România a jucat pentru o remiză şi a reuşit " - conform Prosport. Articolul ce va aparea maine in peninsula a fost scris inainte ca italienii sa o faca fiarta si sa piarda cu 3 - 0 . Daca noi si francezii am dezamagit , ei ce au facut ?

Poate vom profita vineri de moralul la pamant al italienilor si ii vom bate si noi , cu 4-0 :) Cel putin daca Piti gandeste mai bine jocul decat a facut`o azi .

3 comentarii:

Andru spunea...

Te rog ... ocupa-te si de ce ti-am zis eu ...

FunInTheSun spunea...

nu stiu . nu comentez

Andru spunea...

niciodata , dar niciodata n-ai facut ...