Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

16 iunie 2008

Baiazid si urmasii :)

Ieri am ales sa vad meciul Cehia - Turcia cu un prieten la o terasa . Si exact la aceasta terasa s`a strans si comunitatea turcilor din oras , intr`un numar de 20 - 25 de persoane .

Pasnici si prietenosi la inceput , chiar linistiti chiar daca echipa lor era condusa cu 2-0 . Scenariul meciului putea sa fie fatal pentru noi , singurii romani din terasa in mijlocul unei gramezi rosii de indivizi sasaind limba lor materna . Finalul dramatic , in care turcii au inscris 3 goluri i`a surprins pe vecinii nostri de masa .

Farfurii zburatoare la propriu , sticle de vin si scrumiere sparte , scaune si mese aruncate in stanga si in dreapta . Nici daca as fi castigat eu premiul cel mare la loto sau cine stie ce minunatie , nu reactionam in modul in care au facut`o turcii . Sunt extrem de infocati si devin agresivi , mai ales cand favoritii dau gol . La limita in conditiile in care bausera cateva sticle de bere si vin .

La ultima faza , in care s`a cerut penalty si portarul a fost eliminat , eu si prietenul ne spuneam rugaciuni sa se termine mai repede meciu si sa scapam din infernul ala . Pana la urma am iesit , fericiti ca au batut " ai nostri " cica , iar ei au strigat ca ne vom intalni in finala EURO , care va fi " Romania - Turcia " .

Asadar , orice ar fi , nu va uitati la meciuri de fotbal in care sa fie turci si la televizor si langa voi :) Riscati foarte mult .

2 comentarii:

Adriana spunea...

:)) super tare faza, cred ca eu plecam imediat cum s-au asezat la mese.

Eu am o terasa langa blocul meu si nu mai aveau locuri de full ce era si am hotarat sa ramanem la mine sa ne uitam la meci. Ei bine...in afara de faptul ca ne-am uitat la meci ne-am si distrat :) cum? cei de la terasa aveau un tv gigant dar transmisia era cu vr-un minut in urma noastra. Adica noi vedeam golul iar eu il vedeau cam peste 30-60 secumde. Partea interesanta e ca ne-am batut joc de ei...o multine de suporteri. Cand era o faza foarte importanta sau chiar gol ieseam pe geam si tipam Goooool sau Baaai, ce faza...si aia mureau ca nu vedeau si ei...constrienti fiind de cele 30-60 sec, ieseau din terasa si ne intrebau ce, cum, cine :)) iar noi bineinteles ca nu le-am zis...oricum aflau dar era foarte amuzant curiozitatea lor, bine aveam tupeul asta pentru ca eram si la et 7, dar la cat de nervosi erau ca le faceam in ciuda oarecum imi era "frica" ca o sa ma tezesc cu ei la usa :))

Uite asta nu am scris pe blog ca am fost foarte ocupata si am zis ca nu am timp de scris dar uite ca ti-am povestit tie, nu te cunosc dar ti-am povestit :)

FunInTheSun spunea...

si cand te gandesti ca la inceput , doar sa`i ofticam am vrut sa ne bucuram la golurile cehilor ... :) regret ca nu ne`am luat in vorba cu ei mai mult , poate ne alegeam si noi cu consumatia gratis , la cat de bauti erau :)

dar televizor care sa transmita meciurile cu cateva ore mai devreme nu ai ? :) sa castig si eu la pariuri :)

si iti spun eu , ca nu se deranjau sa urce pana la 7 :)