Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

8 iunie 2008

" Englezoaicele o fac de 5 ori mai des decat romancele !!! "

Ce va trece acum prin cap dupa ce ati citit titlul ?

Este vorba de ...

... folosirea deodorantului . Da ! Si despre IGIENA !

Conform unui sondaj , femeile din Romania folosesc de 5 ori mai rar deodorantul decat cele din Anglia . Un studiu realizat de Rexona , mai multe detalii aflati aici !

Ma uit acum la emisiunea Miahelei Radulescu - Duminca in familie , asta pentru ca astept finala Roland Garros si pana cand incepe , la TV mi s`a parut " interesanta" emisiunea asta de le Antena , cu sloganul " Transpiratia strica reputatia ! " . Pe langa faptul ca Raduleasca ( aia care nu`si face blog , ca e deja prea desteapta ) o tine intr`una si le face in toate felurile pe femeile care , intelegi voi ... miros ( pana la urma are dreptate ) , dar deja a devenit prea insistenta si plictisitoare de cate ori se repeta , mie mi s`a facut greata de cate ori am auzit cuvantul " transpiratie " sau " par " sau " subrat " .

Invitata este JOJO , personajul principal al initiativei Rexona , ea propunandu`si sa nu foloseasca deodorantul dupa o saptamana . Asa cum spune , a renuntat la experiment dupa 4 zile , probabil si ea saturandu`se de ce se petrece in jur .

Cu toate ca nu vad oameni murdari care sa se uite la " Duminica in familie " , ma intreb daca vor fi mai putine femei care NU folosesc deodorantul dupa ce se termina emisiunea .

Si bine ... ca nu au vorbit despre barbati ... Il puneau pe Mircea Radu sa nu se spele o saptamana . Mare paguba ... :))

4 comentarii:

Fimo aficionado spunea...

Mă uimeşte acest lucru, din partea englezoaicelor, având în vedre că acum câteva sute de ani se spălau mai rar decât spăl eu maşina :))

FunInTheSun spunea...

:))) eu nici nu dau prea multa credibilitate sondajului :) si nici nu am intalnit atat de multe fete " cu probleme " . Dupa cum zice sensibila doamna Radulescu , cica sunt peste tot ... Cine stie unde a fost facut sondajul asta si cum de si`au dat seama . Probabil ne punem bine cu poporul englez :)

Fimo aficionado spunea...

Că îi pupăm în fund pe toţi înţeleg, dar de ce cu astfel de comentarii? :)) Cumva patronii sau investitorii firmei sunt englezi :D ?
Sau poate a fost un sondaj din acela în care se ştia rezultatul de la început...

FunInTheSun spunea...

sau vrea raduleasca concediu prin anglia ... orice e posibil . as vrea sa stiu de cate ori este mai murdar wc-ul romanilor decat cel al englezilor .