Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

8 august 2008

E ceva imaginar , legat de Soare si de Luna , ceva in amintirea lor ; vor ramane sa ne faca rau !

Cuvantul cheie pentru ziua de azi este "neputincioasa " . Asa ma simt , pentru ca nu mai exista acea persoana , acel sentiment care ma stimula ... Pur si simplu gandurile cele mai teribile legate de incalzirea globala ma bantuie in fiecare zi ; vreau doar sa scap cu bine de vara aceasta , vreau sa vad marea linistita si vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata cu un cer senin .

Fiecare furtuna e echivalenta cu o cearta sau cu moartea unui om nevinovat ; numai ,noi, oamenii suntem de vina , nu avem nici un drept sa ne consideram conducatori , buricul pamantului sau mai stiu eu ce ; n-avem nici un drept asupra vietii unui om . Avem dreptul sa iubim ;l-am inlocuit demult cu dreptul de a omora sentimente .

Vezi , tu , e ciudat cum percepem cuvintele ; cand incepi sa-ti amintesti de mare ,te consideri frumos ; dar de fapt , esti un urat ; un om urat , un om care controleaza si este un adevar in acest jurnal ... regaseste-l si suna iar la acelasi numar , la ora 2 dimineata . Sunt lucruri care se leaga si nimic nu este intamplator , dar ... continua-ma tu , inca mai avem mult de parcurs pana iti vei da seama ca nu esti cine pretinzi a fi .Desertul tau a putrezit , al ei a inflorit . Desertul tau s-a evaporat , in al ei a plouat . Ai ceea ce ai vrut , dar acel "ceva" nu e totul ; acum punem punct si o sa te inchida ea ( in alta viata ) .

Apele dulci-sarate ale marii din celalalt colt al lumii ma ajuta sa trec peste , e parte din mine , as vrea sa respir si sub apa , sa fiu nemarginita in iubire si sa ascult sunetul marii la nesfarsit ... pentru ca si asta are un sfarsit , stiu ... si nu ma resemnez !

S-a vorbit despre mare si estetica uratului ! Te iubesc .

Feel - Robbie Williams 羅比威廉斯

Niciun comentariu: