Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

25 august 2008

Tony Bulandra nu se simte bine ( partea 2 )

Dupa cum am spus acum 2 zile , scriu un articol cu parerea mea despre problema Teatrului Tony Bulandra din Targoviste , care isi traieste cel mai probabil ultimele zile . Este inadmisibil ca un primar proaspat ales si infometat , care alearga dupa bani sa ia decizia de a desfiinta unul dintre cele mai bune si cele mai tinere teatre existente in tara .

Gabriel Boriga ( PDL ) , proaspat instalat in fotoliul primariei municipiului Targoviste a hotarat in cadrul unei sedinte sustinute in data de 21 august `transformarea Teatrului Municipal Tony Bulandra intr-o “sectie” a Directiei de Cultura, Sport, Turism, Tineret si Agrement din Primarie .`

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste , al carui site il puteti vizita aici a fost infiintat pe 30 ianuarie 2002 , iar in cei 6 ani a devenit unul dintre cele mai bune teatre din Romania , fiind recunoscut si la nivel international . La baza lui a stat si organizarea in ultimii 2 ani a festivalului Babel Fest , dupa cum va povesteam aici , in luna iunie . Directorul teatrului , Mihai Constantin Ranin , directorul teatrului , va ataca decizia luata de Consiliul Local , iar impreuna cu iubitorii de cultura si artistii de la Tony Bulandra va protesta in fata Primariei Targoviste .

Ieri s`a deschis si o petitie on`line , impotriva desfiintarii teatrului de pe Bulevardul Regele Carol . Aceasta petitie o puteti semna si voi AICI .

Dupa ce cititi si articolul scris de Marius , va intreb : E posibil ca un primar din Romania sa`si bage in halul asta picioarele in cultura , care si asa , in secolul 21 este consumata din ce in ce mai putin ?



Probabil , va continua ...

Niciun comentariu: