Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

7 septembrie 2008

Program 7 septembrie 2008- ZIlele Cetatii Targoviste ( a 3`a zi )

A 3`a zi de sarbatoare in Targoviste aduce multe evenimente notabile si multe surprize. Indiferent de varsta, pentru ca azi este DUMINICA, NU AI VOIE sa stai in casa.Mai ales ca este ziua in care Targurile isi inchid portile.  Iata si programul detaliat al zilei de 7 septembrie :

De la ora 10 au loc mai multe evenimente: 

In parcul Chindia este a treia zi a targului " Toamna Targovisteana " . Este ultima ocazie in care targovisteniipot vedea expozitiile florale.

Tot astazi este si a treia zi a " Targului Mesterilor Populari ". Editia a 6`a aduce mesteri din toate zonele tarii. De la acestia puteti achizitiona articole traditionale, puteti gusta preparate traditionale sau urmari confectionarea unor astfel de produse.

In Scuarul Primariei este ultima zi a Showroom`ului AUTO. Fetele frumoase si cele 14 marci de masini va asteapta pana la lasarea intunericului.

De la ora 11 , la sediul Teatrului pentru Copii si Tineret Mihai Popescu sunt asteptati iubitorii de cultura. Aici se desfasoara spectacolul " Mica Sirena " dupa Hans Christian Andersen.

De la aceeasi ora, dar in Parcul Chindia, pe scena de pe marginea lacului, in apropierea morii se va desfasura un spectacol de mare anvergura. Oameni de toate varstele si in special pensionarii pot urmari dansuri de societate, latino-americane sau moderne, iar iubitorilor de muzica li se pregateste o surpirza: un recital extraordinar al solistei Rodica Voicu.

Daca pensionarii au fost "rasfatati", micutii de ce nu ar fi? La ora 13, in acelasi parc si la Gradina Zoologica papusile uriase si personajele de basm vor defila in acordul unei muzici de fanfara.

Astazi este si ultima zi de desfasurare a Festivalui International de Folclor. Dupa 2 zile, grupurile participante isi iau la revedere printr`o parada asemanatoare celei de vineri pe acelasi traseu: Casa Sindicatelor - Piata Tricolorului. Evenimentul are loc la ora 16.

Ajunsi in cea mai mare piata din oras, grupurile vor sustine o ultima demonstratie la ora 17. Tot atunci are loc si inchiderea Targului Mesterilor Populari .

Seara se inchide cu un super concert, asa cum ne`am obisnuit pana acum. De data aceasta, show`ul va incepe MAI DEVREME, de la ORA 18 . Vor canta in deschidere interpreti de muzica populara. Printre acestia : Maria Carnesci, Nicolae Furdui Iancu si Crai Nou. Atmosfera va lua amploare cand pe scena vor pasi Loredana si Taraful Agurida, Smiley si mult asteptata trupa argentiniana RAFAGA. Concertul se va termina cu un superb joc de artificii, cerul orasului urmand sa fie luminat mai bine de 15 minute.

Acesta este programul complet al penultimei zile din cadrul manifestatiilor dedicate Zilelor Targovistei.




___________________________________________________________________
Zilele Cetatii Targoviste vor avea loc in fosta Cetate de Scaun intre 5 si 8 septembrie 2008 . Cele mai proaspete informatii , detaliile , dar si programul evenimentelor sunt aici , pe blog . :)

Niciun comentariu: