Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

7 septembrie 2008

Zilele Cetatii Targoviste 2008 ( ziua a 2`a )

" NEBUNIEE " este cuvantul care ar caracteriza cel mai bine tot ce s`a intamplat ieri. Si ma refer aici in special la conertul care a avut loc aseara in Piata Tricolorului. Super atmosfera, acelasi Dan Fintescu prezentator si o multime de trupe de calibru care au urcat pe scena. In urmatoarea ordine: Taxi, Vank, Hi-Q si Zdob si Zdub au intretinut publicul venit cu mic cu mare in piata.
De departe cele mai multe aplauze le`au cules cei de la Hi-Q, care au facut un super show. Se putea observa ca si ei erau emotionati si surprinsi de cum a reactionat publicul pe melodiile lor. Este de departe cea mai buna formatie de petrecere, dupa cum a spus`o si Dan Fintescu. Si cu siguranta asta e si parerea multor targovisteni dupa ziua de ieri. :) Nici Taxi sau Vank nu s`au lasat mai prejos si au convins oamenii sa cante cu ei. Zdob si Zdub a inceput undeva dupa 1 noaptea, multimea se injumatatise, dar indeajuns incat atmosfera sa ramana electrizanta.
Cel mai comic moment a fost cand Dan Fintescu a spus scorul final al partidei dintre Romania si Lituania. Scor 0-3. Razand sau plangand, 2000 de oameni, care au renuntat sa urmareasca meciul si au ales sa vina la concert au strigat ca pe un stadion ROO-MAA-NII-AAA!!!
Tot aseara, in timpul concertului si`au facut aparitia si cateva mirese... furate.
Spre sfarsit , cand piata se golise se putea observa pe jos un covor albastru de confetti.
Despre jocul de lumini si sonorizare, NO COMMENT! Nota 10. :)

Astazi , 7 septembrie se anunta o seara si mai incendiara decat precedentele doua. In a treia zi de concert vor urca pe scena: Loredana si taraful ei, Rafaga si surpriza ... Smiley. Ultimul nefiind trecut in programul manifestarilor din cadrul Zilelor Cetatii.

See you there !

Cateva poze de aseara:


Mii de oameni s`au strans aseara in Piata Tricolorului

O mireasa furata, asistand la concert

Tunurile de confetti au fost pe deliciul publicului



___________________________________________________________________
Zilele Cetatii Targoviste vor avea loc in fosta Cetate de Scaun intre 5 si 8 septembrie 2008 . Cele mai proaspete informatii , detaliile , dar si programul evenimentelor sunt aici , pe blog . :)

Niciun comentariu: