Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

4 septembrie 2008

Declaratie de dragoste de la primar catre cetatenii orasului Targoviste

Asa , in prag de sarbatoare , primarul Gabriel Boriga ne spune cateva cuvinte si ne invita sa sarbatorim zilele orasului .

___________________________________________________________________

Stimati targovisteni ,

Zilele Cetatii Targoviste reprezinta sarbatoarea draga fiecarui targovistean .

Va invit , ca timp de 4 zile , intre 5 si 8 septembrie , sa ne bucuram si sa petrecem impreuna , alaturi de cei dragi noua .
Primaria municipiului Targoviste , Consiliul Local Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita , au pregatit , pentru dumneavoastra spectacole, momente culturale , distractii pentru cei mici si pentru cei mair , clipe de muzica si voie buna .
Toate acestea , au ca scop cultivarea respectului fata de traditie , dar si fata de mandria de a fi cetatean al vechii cetati de scaun a Tarii Romanesti .
Dorinta mea, ca primar al municipiului Targoviste, este sa devenim o familie care tine la traditiile ei , care isi pretuieste momentele ce`o definesc si care cultiva spiritul de solidaritate , alaturi de bucuria de a fi impreuna .

Cu prietenie,
Gabriel BORIGA
primarul municipiului Targoviste
___________________________________________________________________

A se remarca titlul in culorile partidului :)

Personal , as avea mai multe nelamuriri in textul asta . Despre cum doreste domnul primar " sa devenim o familie care tine la traditiile ei " , dupa ce cu 2 saptamani inainte a dat cu bata in balta si si`a aratat intentia de a desfiinta Teatrul Tony Bulandra din Targoviste , nu prea inteleg .




___________________________________________________________________
Zilele Cetatii Targoviste vor avea loc in fosta Cetate de Scaun intre 5 si 8 septembrie 2008 . Cele mai proaspete informatii , detaliile , dar si programul evenimentelor sunt aici , pe blog . :)

Niciun comentariu: