Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

6 septembrie 2008

Zilele orasului Targoviste ( program 6 septembrie 2008 )

A doua zi din cadrul manifestatilor dedicate Zilelor Cetatii Targoviste este la fel de incarcata si plina de surprize , ca si prima .

Pentru inceput , la ora 10 , este deschiderea celei de`a doua zi a targului " Toamna Targovisteana " . Expozitia florala " Expo - flora " din cadrul acestui targ isi deschide si ea portile .

Tot de la ora 10 , in Parcul Mitropoliei , dar si in Scuarul Primariei Targul Mesterilor Populari , respectiv Targul Expozitional Auto se redeschid publicului pentru a doua zi si va asteapta cu bratele deschise . Confectii de articole traditionale , bucatarie traditionala , comercializare de produse traditionale , oferte unice la masinile din Showroom`ul AUTO si multe altele , pentru toti targovistenii .

La ora 11 , In parcul Chindia si la Gradina Zoologica are loc parada papusilor uriase , a personajelor de basm si a fanfarei . Toate acestea din cauza Teatrului pentru Copii si Tineret Mihai Popescu din Targoviste .

La aceeasi ora , in acelasi loc , pe scena amplasata in Parcul Chindia , va avea loc un spectacol sustinut de grupurile participante la Editia a 13`a a Festivalului International de Folclor .

Tot de la ora 11 , in Parcul Mitropoliei , se desfasoara un spectacol cu ansambluri folclorice si solisti din judetul Dambovita . Acest spectacol este organizat de Centrul pentru Promovarea Culturii Traditionale .

La ora 17 , Festivalul International de Folclor se muta in Piata Mihai Viteazu , iar in Parcul Chindia , in foisorul de langa debarcader se va putea asculta muzica de promenada .

La ora 20 , inainte de concert , in Piata Tricolorului , are loc prezentarea oficiala a echipei de baschet feminin MCM Targoviste .

Imediat dupa , la 20 : 30 , a doua seara de concert . Vor canta pentru publicul targovistean : HI-Q , Taxi , Vank si Zdob si Zdub

A doua zi de festival se incheie cu Spectacolul Neghinita , dupa Barbu Stefanescu Delavrancea , in regia lui Gheorghe Balint . Spectacolul dedicat copiilor este la ora 21pe scena de la moara din Parcul Chindia .



___________________________________________________________________
Zilele Cetatii Targoviste vor avea loc in fosta Cetate de Scaun intre 5 si 8 septembrie 2008 . Cele mai proaspete informatii , detaliile , dar si programul evenimentelor sunt aici , pe blog . :)

Niciun comentariu: