Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

15 septembrie 2008

Seat Leon

Am avut ocazia sa merg week`end`ul asta cu noul Seat Leon. Este o super masina. V`o recomand din toata inima.

Masinuta pe care am avut`o la dispozitie a fost una de 1.6 l si 102 CP. O masina puternica, m`a incantat foarte mult demarajul si desi nu este una mica si are putin peste 4 metri lungime, Leon este un automobil usor de manevrat si condus. Bordul este extrem de bine facut si se remarca prin climatronic si radioCD cu MP3. Consola centrala este bine finalizata. Spatiu este destul si foarte confortabil. De design`ul exterior nu mai vorbim. Farurile si stergatoarele de pe parbriz si luneta definesc marca SEAT. Masina arata foarte sport si seamana mult cu Citroen C4.

Asa ca, daca va ganditi la o masina care sa coste in jur de 15 000 de euro, trebuie sa vedeti si noul Seat Leon. Merita !




2 comentarii:

Anonim spunea...

ciao!
Ai doar 17 ani...si ai condus SEAT LEON, deci fara permis! :))Bravo! Daca tot iti place sa faci pe diferitul, sa sari tiparele...sa conduci SEAT LEON (masina pe care eu mi-o doresc:D) te rog sa imi scrii pe adresa de email: n9c15@yahoo.com. Am sa iti propun o afacere! Asa...ca de inceput, inainte de 18 ani... sa nu te apuce cei 20 de ani fara bani :D
O zi buna!

FunInTheSun spunea...

am avut ocazia ce`i drept. nu am condus`o eu, desi tare imi ardeau talpile. :)) masina mea personala/de familie e un Seat Ibiza. Abia astept sa iau carnetul. Sunt sigur ca si ea e la fel de nerabdatoare sa ma urc la volan :)) O sa imi fac timp si o sa vorbim. Multumesc de vizita.