Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

6 septembrie 2008

VAMA - Show , Love , Play la Targoviste ( 5 septembrie )

Dupa cum bine stiti sau ati vazut , VAMA a concertat aseara in Piata Tricolorului din oras . VAMA Tour September este turneul prin care formatia isi promoveaza albumul lansat in iunie 2008 , la Arenele Romane . Prima locatie in care au ales sa cante a fost chiar ... Targoviste , iar astazi , 6 septembrie , Tudor Chirila & co vor merge la Brezoi ( Valcea ) pentru a sustine al doilea concert din acest turneu .  La incheierea VAMA Tour September  , formatia va concerta la balurile organizate de licee si facultati .

Am asistat ieri la probele de sunet si la repetitiile formatiei . Am fost cu micuta gasca , iar acolo ne`am intalnit si cu Andreea , careia ii multumim pentru amabilitate . Mai intai , pe scena au urcat Eugen , Raul , Prepe si Clopo , iar cand instrumentele au fost pregatite,  si Tudor ( solistul trupei ) . In formula completa , au interpretat 3 melodii , una dintre ele - Suflet normal am pus`o pe blog , mai jos . :)

Dupa terminarea repetitiilor , am facut poze cu Tudor si impreuna cu Andreea si cativa prieteni din Bucuresti am fost la o terasa din apropiere .

Seara , formatia VAMA a urcat pe scena penultima , aproape de ora 11 . Gasca noastra a numarat in jur de 15 persoane , care au tipat , ragusit si topait in primul rand . Au fost piesele : Pe sarma , Bed for love , 18 ani  , Fotomodele , Nu ne mai trageti pe dreapta , La radio , Tata taie porcu` si Cartita . Tudor , ca de obicei a facut un show superb , iar la cererea publicului , formatia a revenit si a cantat Nu am chef azi si o scurta repriza de jazz .

Eu sper sa mai prind din VAMA Tour September 1 - 2 concerte , cel mai probabil pe cel de la Campina si unul din Bucuresti . :)

Urmeaza mai jos , pozele si filmuletul cu Suflet normal .













2 comentarii:

CallMeCherry spunea...

cat de tareee:X:X...mai ales poza cu tudor:X:x...off ma oftic enorm ca vara asta nu a venit vama si pe la mare:(((...macar sper ca va veni o data sio data!!!oricum concertul de la arenele romane a fost bestial fratee:X:X:X:X

FunInTheSun spunea...

@vic: tu chiar aveai sa`mi dai o bere :)