Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

8 iulie 2008

Confesiuni legate de mare .


Mirosul din camera , fata pe care niciodata n-ai sa o uiti , seara potrivita , ceaiul preferat ; motivele pot fi diferite , dar secretul nostru este ceea ce a fost , ceea ce este si ceea ce va fi in continuare raspunsul .
Fara a te intreba , e o iubire care nu se simte ca o iubire , e o nevoie care nu pare a fi nevoie , e un mal pe care-l ocolesti din nevoia de a nu te indragosti .
E ceva care il vrei inca o data , si inca o data ... il vrei la mare , il vrei la munte , il vrei in celalalt colt al pamantului , e ca o integrama ... sa mergem in cele mai ascutite colturi , in cele mai necunoscute locuri . Pentru ca " fiecare sarut pe limba lui piere " (Ionut Caragea) , al nostru va fi pastrat in jurnalul tau .
Uitand de bluza primita si de parfumul din camera , incercand sa ma concentrez, citind in continuare , scriind ... si asteptand , mirosind , tot ma framant .
Confesiunile legate de mare nu-si mai au rostul . Rostul lor era de a te face sa fumezi si mai mult si mai mult ... Cu cat te schimbai mai mult , cu cat te enervai mai mult , cu atat prindeam ocazia de a te saruta ...
As fi vrut doar sa fi aici ... dincolo de miros , dincolo de bluza ... doar ceasul .

Niciun comentariu: