Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

30 iulie 2008

Priviri insistente legate de gogoasa cu ciocolata si mult zahar .


Simplu dar absurd , sunt momente in care iti vine sa scrii si sa scrii , si tot sa scrii ... sa iti lasi amprenta pe o hartie pentru ceea ce n-ai facut .
Absurd dar simplu , acum simti ca nu mai esti de aici , de pe strada respectiva , din bloc, din apartament , e atat de strain ; necunoscutul din Neptun m-a atras cu totul si totusi nu am sa uit niciodata privirile care te mangaiau de la o distanta destul de conditionata .
Cuvantul cheie pentru aceasta escapada este " zahar " ; nu spun degeaba ; pacat ca nu poti intra , dar ... " Zahar mult , pentru domnisoara " :)) ... Nestea de lamaie imi inviora dimineata , iar ultima seara s-a lasat cu o plimbare si cu privirile de care tocmai nu prea mai ai aveai nevoie ... nevoie de asa ceva ... ! Mai bine , gogosi cu ciocolata si mult soare , si multa apa ... va rog! Asa ca desert dupa privirile tale care m-au facut sa uit de tot de mine ; nici un sarut nu s-ar fi putut compara cu o privire din partea " gogoasei " .
Schimbarile sunt prea multe , dar stiu ca daca o sa fie ... ne vom intalni si ... si atunci n-am sa mai plec , mare , zahar ... si nestea de lamaie ... si rochita mea roz !

Niciun comentariu: