Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

1 iulie 2008

Magarie APANOVA si TERMICA Targoviste

Aproximativ 10 000 de locuitori ai munincipiului Targoviste nu au apa calda , incepand de astazi .:) Restul de vreo 50 000 sunt mai norocosi pentru ca au centrale .

Motivul ?

Prea injuratii oameni si salariati de la APANOVA au hotarat sa nu mai furnizeze apa calda abonatilor targovisteni deoarece TERMICA are datorii la societatea de apa din cauza catorva rauplatnici , care refuza sa plateasca datoriile . Asociatiile de locatari spun ca e imposibil sa se stie care sunt cu adevarat acestia . De ce naiba sa nu se stie ? N`au si ei un registru cu toti oamenii , care sunt la curent sau nu cu platile de intretinere ?
Dar la noi asa e , sufera cateva mii de persoane din cauza a catorva zeci .

Si alta desteptaciune , APANOVA a stabilit un orar in care sa avem apa calda ( probabil li s`au facut mila ) - undeva intre 6 - 9 dimineata si 16 - 22 seara . De dimineata a fost , dar seara au uitat sa mai deschida robinetul :) Eu am trecut pe la un vecin , dar nu as vrea sa il mai deranjez :)) As fi multumit cu orarul asta , 2 dusuri pe zi , unul dimineata unul seara . Daca nu ... peste 1 saptamana si un pic plec la mare si reusesc sa fac un dus in mare :))

Primaria si cei de pe acolo , ca sunt noi nu pot sa faca ceva in situatia asta ? O revolutie sau greva n`ar strica :)) ZAU !

Niciun comentariu: