Plaja`i mare, da` cauta si sigur vei gasi :)

MCM Targoviste's Fan Box

26 iulie 2008

Mustacioara , tiganu` si motostivuitoru`

Intrebare pentru clasa a 2-a : "Ce rol are un agent care asigura paza intr`un supermarket ?"

Raspuns : "Sa asigure paza ! "

Eram azi in supermarket`ul ala galben`albastru , ala , al carui nume il uiti mereu , iar daca esti taran din Romania il zici cu " S " la sfarsit , ca nu stii tu franceza . Pustiu magazinasul , ne`am oprit la el ca era in drum . Matinali , ca noi , o familie de tigani . Masa , o grasa cu ochelari si neagra ca noaptea , tasu` cu cheile de bmw sau mertan intr`o mana si 2 telefoane , care abia se zareau printre cateva inele si fisu` , la vreo 4-5 ani , gras ca masa , care se invartea si tipa printre toate rafturile .

Ghinionul unui tanar , probabil nepriceput pentru ceea ce trebuia sa faca ( sa conduca un motostivuitor - chestia aia care merge repede prin supermarket si ridica cartoane si cutii exact pe culoarul de unde vrei tu sa cumperi ) este de a`l lovi pe micutul puradel . Mult spus lovit , nici macar atins , copilul , ( ca un adevarat fotbalist care stie sa simuleze un fault ) cade si incepe sa zbiere si sa planga . Tasu` se repede la omuletul in halatu` de munca , incepe sa il injure ( o portie de injuraturi mare , de vreo 20 minute ) si , pentru ca este macho care a trecut pe la sala de forta si brand`ul de sub tricoul mulat il ajuta , ii trage un pumn in gura angajatului flamand de bani ( Deh , numai sofer de motostivuitor sa nu te faci ) .

Ce mi se pare ciudat si de ce am scris povestioara asta ? Faptul ca agentul de paza , un gardian nesimtit cu mustacioara statea cu mainile in buzunar , la 5 metri de incident si nu se apropia , de frica tiganului nervos . Pai cum ? Sa si`o ia si el in mustacioara ? Aia puteau sa se omoare intre ei , orice ar fi fost , organul nu s`ar fi apropiat . Si cred ca castiga si bine al dracului ! Si langa el , 2 pitipoance , tot d`astea ce asigura paza . Dar ce sa faca ele ? :)

Raman la concluzia ca atunci cand ai nevoie de politie , jandarmi , gardieni , cotoi si burtosi ei nu sunt acolo , iar cand nu ai nevoie , ei vin si iti iau date , ca asa i`a invatat pe ei . Altadata va povestesc cum mi s`au luat datele de 3 ori intr`o zi si nu facusem nimic :)

Niciun comentariu: